MP-PRO Košarica

Česta pitanja

Da, mogu. Ukoliko se bočni vjetrobrani postavljaju sukladno uputama a pripadajući U-profili ispravno postave na tvornički predviđena mjesta, tada će stakla imati dovoljno mjesta za slobodan prolaz te se neće aktivirati zaštita od priklještenja.
Naša preporuka je da prije postavljanja pažljivo pogledate naš video: http://mp-pro.hr/postavljanje te da proučite uputstva priložena uz bočne vjetrobrane. Prilikom prvog podizanja stakala moguće je da stakla teže idu gore. Preporučljivo je podizanje stakala u segmentima (na prekide a ne kontinuirano) te da se stakla ostave zatvorena 24 sata kako bi se keder guma privikla na bočne vjetrobrane i U-profile. Ukoliko imate doma silikon sprej, u ovakvim slučajevima pomaže za smanjivanje trenja između kontakta bočnih vjetrobrana i stakla. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezana za postavljanje, slobodno nas kontaktirajte.
Ne. Sa plexijem se ne može ogrebati staklo jer je kao materijal puno mekši od stakla. Zbog svakodnevnog korištenja automobila u keder gumi se nakupljaju sitne čestice prašine, pijeska koje mogu prouzročiti ogrebotine na cca gornjih 1cm stakla. Ukoliko ste primjetili da su se izgrebala stakla, izvadite bočne vjetrobrane, detaljno očistite keder gumu, zatim vratite bočne vjetrobrane na mjesto. Preporučljivo je keder gume očistiti prije prve montaže bočnih vjetrobrane.
Da, 98% naših kupaca sami postavljaju bočne vjetrobrane. Prilikom kupnje naših bočnih vjetrobrana u kutiji dobijete potrebna uputstva i U-profile (ukoliko su potrebni). Na našoj stranici pod stavkom Postavljanje se nalazi video u kojoj je prikazan princip postavljanja bočnih vjetrobrana na auto.Vrlo je važno prvo proučiti priložena uputstva, kako bi postavljanje prošlo bez poteškoća.
Ukoliko mislite da trebate dodatna pojašnjenja vezana za postavljanje, slobodno nas kontaktirajte.
Ukoliko ste točno zadali podatke za Vaš auto (marka, tip, godina proizvodnje i broj vrata), tada ne bi trebalo biti takvih problema. Ukoliko se dogodila greška sa naše strane, potpuno besplatno ćemo poslati odgovarajući par te snositi troškove povrata pogrešno poslanih vjetrobrana sve u okviru naše garancije za pogrešnu narudžbu. Ukoliko je greška sa Vaše strane, također ćemo potpuno besplatno zamjeniti za odgovarajuće bočne vjetrobrane, osim poštanskih troškova.
Ukoliko prilikom narudžbe preko webshopa, niste 100% sigurni da ste dobro zadali podatke, zapišite u napomenu te ćemo Vas telefonski kontaktirati i zajedno otkloniti sve nedoumice.
Ukoliko zimi postavljate bočne vjetrobrane, nije bitna vanjska temperatura, već temperatura materijala bočnih vjetrobrana. Dakle, preporučljivo ih je držati u toplome prije same montaže jer je plexi materijal krt ukoliko je hladan.
Iz iskustva više od 25 godina, pronašli smo idealnu mjeru zatamljenosti bočnih vjetrobrana tako da ujedno štite od sunca ali da ne budu opasni za promet tj. da se vidi kroz njih. Kroz njih se vidi kao kada gledate kroz sunčane naočale.
Mogu, slobodno nam se javite upitom na info@mp-pro.hr te ćemo Vam u naj kraćem mogućem roku javiti cijenu i dostupnost.
Bočne vjetrobrane prodajemo samo u paru.
U našoj ponudi ima puno bočnih vjetrobrana za koje nisu potrebni U-profili. U tim slučajevima to je naznačeno i na uputstvu te ih ne prilažemo uz bočne vjetrobrane.
Ukoliko je na uputstvu naznačeno da su U-profili potrebni, potpuno besplatno Vam ih šaljemo.
Ukoliko smo priložili U-profile te su oni i naznačeni na uputstvu, potrebno ih je postaviti kako bi se podizanje stakala odvijalo bez probema. Na uputstvima je uvijek specificiran broj U-profila te naznačeno mjesto postavljanja.
Prilikom modeliranja bočnih vjetrobrana, kolege iz tvornice vode računa o sklopivim retrovizorima. Nakon izrade prvog primjerka bočnih vjetrobrana za pojedini model, oni se testiraju između ostaloga i na slučaj sklapanja retrovizora.
© MP-PRO d.o.o. 2020O nama | Kontakt | Opći uvjeti poslovanja