MP-PRO Košarica

Za što služe?

Brzo Vam se zamagle stakla na autu?

Na pojedinim modelima auta izražena je sklonost zamagljivanja stakala. Ukoliko imate takav problem, a ne želite koristiti klima uređaj ili ga ni nemate u autu, postavite MP-Pro bočne vjetrobrane. Tada slobodno možete spustiti bočna stakla te se na taj način brže suši šajba, a pri tome Vam neće biti propuh u autu.

I za vrijeme kišnih dana želite svježi zrak u autu?

Možete spustiti bočna stakla bez toga da kapljice upadaju u auto. MP-Pro Classic bočni vjetrobrani imaju prosječnu širinu od 7-8cm. Spustite stakla do donje ravnine bočnih vjetrobrana i nastavite vožnju uz svježi zrak bez straha da će kiša upadati u auto.

Imate zdravstvenih problema od korištenja klima uređaja a još Vam i povećava potrošnju goriva?

Održavanje klima uređaja automobila nije jeftina, punjenje plinom, kvarovi, procurivanja a da ne pričamo o povećanoj potrošnji goriva. Postavite bočne vjetrobrane i tako osigurajte cirkuliranje svježeg zraka u automobilu. Iskoristite prednosti bočni vjetrobrana te tako štedite novac i čuvate si zdravlje.

Ne želite se odreći cigareta ni u autu?

Pustite malo svježeg zraka u putnički prostor! Pomoću bočnih vjetrobrana brzo možete i provjetriti. Ni uz spuštene prozore se ne trebate brinuti zbog propuha. Strujanje zraka oko vozila u pokretu izvlači dim cigareta iz putničkog prostora.

Jeste li zabrinuti da će zbog propuha Vaše dijete dobiti upalu uha?

Prilikom vožnje ne palite klimu jer znate da šteti zdravlju Vašeg djeteta, a strah Vas je spustiti prozor? Postavite bočne vjetrobrane i slobodno spustite stakla bez bojazni od propuha, kišnih kapljica i buba.

Jel Vas ikad sunce zasljepilo u vožnji?

Odlično štiti od zasljepljivanja suncem sa bočnih strana pod određenim kutom.

Za vrijeme vrućih dana, auto ostavljen na parkiralištu bez trunke hlada, ipak se može prozračivati!

Strašne vrućine, nigdje parkinga u hladu. Dok se vratite do auta biti će nemoguće sjesti u njega. Spustite stakla do donjeg ruba bočnih vjetrobrana kako bi zrak mogao cirkulirati u putničkom prostoru. Ponovno sjedanje u auto više neće biti toliko neugodno.

Traži

© MP-PRO d.o.o. 2020O nama | Kontakt | Opći uvjeti poslovanja